Topkwaliteit in binnenschrijnwerk

Is uw interieur aan een opknapbeurt toe? Vertrouw dan op onze expertise en knowhow voor al uw binnenschrijwerk in Knesselare en bij uitbreiding in heel vlaanderen . Onder binnenschrijnwerk verstaan we vooral het verder afwerken van uw woning met oog voor elk detail. Streefdoel is een evenwicht vinden tussen schoonheid en functionaliteit.

Een complete face lift van uw interieur

Ons binnenschrijnwerk wordt allemaal op maat gemaakt in eigen werkplaats en volgens de wens van de klant en/of ontwerper uitgevoerd en geplaatst. We denken daarbij aan :

Inbouw- en losstaande meubels, maatkeukens, kasten onder dak, plafond, gyprocwanden, parketvloeren, trappen, badkamermeubelen, branddeuren en gewone binnendeuren. We werken op maat van uw woning, met kwaliteitsmaterialen. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken.

Meedenken met de klant

Hebt u nog vragen? Of wil u met ons in zee gaan? Neem dan zeker contact op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om in detail uw wensen te kennen. Het is onze opdracht om uw dromen en verlangens te vertalen naar een stijlvol project.

Doe ook beroep op onze expertise voor al uw buitenschrijnwerk.

Back to Top