Wij plaatsen uw droomkeuken

Snakt u naar een nieuwe keuken? Dan breken wij de oude uit, en plaatsen er een gloednieuwe. Algemene Schrijn- en Timmerwerken Vroman Bart is bekend voor zijn perfect op maat gemaakte keukens in Knesselare en grote omgeving. Uw keuken is één van de belangrijkste plaatsen van uw woning. Wij verzorgen de inrichting van A tot Z, gaande van ontwerp tot plaatsing, zelfs met de installatie van uw huishoudelijke toestellen.

Gericht advies

Uw stijl is onze stijl, uw smaak is onze leiddraad. Indien u zelf over een ontwerp beschikt, zorgen wij voor de realisatie. Wij denken met u mee en komen met eventuele gerichte ideeën voor elk specifiek detail. Met uw ideeën en onze ervaring, wordt het beslist een topresulaat.

Keurig maatwerk

U kan ons inhuren voor kleine renovatiewerken, zoals enkel de kastdeuren vervangen, of om heel uw nieuwe maatkeuken van de grond te tillen. We hebben het materiaal, de expertise en de vakkennis in huis. Alles wordt tot op de millimeter precies ontworpen, gebouwd, geplaatst en piekfijn afgewerkt. Een belangrijke reden waarom veel klanten voor ons kiezen.

U kan ons ook inschakelen voor binnenschrijnwerk, buitenschrijnwerk en het ontwerpen, maken en plaatsen van kasten en dressings.
Wil u graag bijkomende informatie? Of een vrijblijvende offerte? Contacteer ons gerust. Wij streven naar beter dan het beste!

Back to Top